Links

Kunstsites                        Museen und galerien                       Künstler

Kunstsites

Odd Kunstroute in de regio Venlo
Site van Limburgse keramisten
Site voor kunstminnaars
Kunstinzicht
Expositiewijzer voor heel Nederland
Kunstbus
The artist.org
Artists.de. Een internationale online galerie, duits, spaans en engelstalig
Rondzien. Kunst en cultuur in de regio Venlo
Cultuurnet Nieuwsbulletin
The Saatchi online gallery

Museen und galerien

Galerie 3g Sittard
Tiendschuur. Keramiekmuseum Tegelen
Galerie Q. Virtuele galerie met presentaties van beelden, schilderijen en zeefdrukken van de beeldende kunstenaars Yvonne Rooding en Arjen Markenstein
Galerie Tuur, Straelseweg 77, 5911 CM Venlo Tel. 077 -351 39 08 Geopend zaterdag tussen 14.00 - 17.00 uur en op afspraak. Permanente expositie van Yvonne Rooding en Arjen Markenstein.
Museum van Bommel van Dam - Venlo. Profileert zich met een alternerend aanbod van wisselexposities over schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst en fotografie.
Limburgs Museum - Venlo. De geschiedenis, tradities en trends van misschien wel de leukste provincie van Nederland in het meest afwisselende museum van Limburg.
Glasgalerie Het Maasduinn, Schandelo 66 te Velden. De galerie is geopend zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur. Of na telefonische afspraak 06-54320199.
Galerie Wilms - Venlo. Een jonge vernieuwende galerie. Gevestigd in een ruim, sfeervol pand aan de Bolwaterstraat 30 in dé cultuurwijk van Venlo; Q4.
KvoorK Kamer voor Kunst - Venlo. De Kamer voor Kunst bevindt zich in het sfeervolle woonhuis van beeldend kunstenaar Monique Bruls aan de Goltziusstraat 40.
Podium DAK - Geldrop. Actuele kunst voor kunstenaars uit binnen- en buitenland. Er zijn veel mogelijkheden om te experimenteren, omdat winst maken niet het oogmerk is. Kunstenaars worden gekozen op basis van kwaliteit en niet op basis van verkoopbaarheid van het werk.

Künstler

Yvonne Rooding, beeldend kunstenaar.

 

 

Home   |   Einleitung   |   Portfolio   |   Ausstellungen   |   Galerie Tuur   |   Links   |   Kontakt

Copyright 2012-2023: Arjen Markenstein,     Website:     Design  Yvonne Rooding,     Realisatie  JGJ.nl  Venlo